Maleriet er købt.

Det tog kun en dag at male dette maleri. Jeg havde lidt en ide, da jeg startede, men uden præcis at vide hvordan det færdige resultat ville blive. Det blev lidt derhen af min første tanke og samtidig meget anderledes.

Jeg havde ikke noget lærred, så jeg kiggede efter ufærdige malerier. Fandt et maleri kun bestående at en masse prikker i blå-grønne nuancer. Det var et lidt kedeligt maleri, så jeg valgte at bruge det og male det over. Jeg troede, at farverne ville dække prikkerne, men de skinnede igennem og det blev faktisk et sjovt og anderledes udtryk, som jeg lod blive.

 

 

 

Ejeren af maleriet

..............

 

Efter maleriet var færdigt, kunne jeg se at der ligesom var både var en mand og en kvinde i billedet. Til højre er et kvinde ansigt og til venstre ligner det lidt en mand / en maskulin kvinde. Den ene smiler lidt og den anden ser lidt muggen ud. Mange af tingene sker ubevidst, når jeg maler, og det er en interessant måde at arbejde på.

 

                                      Højre side: Maskulint udtryk. Ser ikke speciel glad ud.                                       Venstre side: Feminint udtryk. Ser glad ud. Ligner samtidig et sært ansigt fra siden.